REGIO: – Vrijdag 9 april 2021 is het twee jaar geleden dat zanger Paul Severs overleed. En dat willen ze bij Stadsradio Halle niet ongemerkt laten voorbijgaan. Het duo Kris Baert en Ben Braillard maakt vrijdagnamiddag van 13 tot 16 uur een speciaal programma over de populaire Halse zanger.

In het programma zitten een aantal gesprekken met mensen die Paul goed hebben gekend. Christophe, de zoon van Paul komt langs met zangeres Nina Butera. Zij vertellen in het eerste uur van de special wie Paul voor hen was en wat hij voor hen en voor zijn publiek betekende. Nina Butera brengt ook één van de grote hits van Paul.
In het tweede uur bellen Baert en Braillard onder anderen met Gerry Hagger, die Paul zeer goed heeft gekend , als collega in de muziekwereld. In het slotuur doet ook collega Jo Vally zijn verhaal.
Tussendoor zitten tal van unieke klankfragmenten van Paul Severs uit diverse programma’s van de Halse Stadsradio, waarin de zanger te gast was. Ook op de dag van de begrafenis maakte Kris Baert een aantal gesprekken met vooraanstaande Vlamingen, die herinneringen aan Paul ophaalden. Die hoor je vrijdag ook.
Tussendoor draaien Baert en Braillard alleen maar platen die met Severs te maken hebben. En het laatste uur wordt afgerond met een Paul Severs top vijf, gekozen door de luisteraars.

Stadsradio Halle zendt uit op 105.6Fm. Je kan het programma ook wereldwijd beluisteren én bekijken via www.stadsradio.be

%d bloggers liken dit: