2021-03-27-straatverlichtingSINT-PIETERS-LEEUW: – Begin deze maand kondigde de gemeente aan de openbare straatverlichting in heel wat straten vanavond van 19 tot 24 uur zou gedooft worden voor ‘Earth hour’. Maar vanavond stelden heel wat inwoners vast dat het licht in hun straat niet uitging.

Burgemeester Jan Desmeth: “Wij stelden, samen met jullie, vast dat er iets misliep bij het doven van de lichten. Er werd inmiddels contact opgenomen met Fluvius. Ze kijken na hoe het komt dat de lichten niet uitgingen, terwijl we wel degelijk op hun lijst van deelnemers stonden.

Earth hour is een internationaal evenement dat bedrijven en huishoudens oproept een uurtje de lichten te doven en elektrische huishoudtoestellen uit te schakelen om zo aandacht te vragen voor de klimaatsverandering.

%d bloggers liken dit: