2021-03-25-preventie_covid-19_recyclageparkSINT-PIETERS-LEEUW: – Omdat de parkwachters van het recyclagepark merkten dat de bezoekers niet altijd goed op de hoogte zijn van de specifiek geldende coronamaatregelen op het park lijstte de gemeente deze nogmaals op.

• Er wordt gewerkt met en zonder afspraak.
Wie wil, kan online een afspraak maken: www.sint-pieters-leeuw.be/node/6986 .
• Er worden maximaal 6 voertuigen op hetzelfde moment toegelaten.
• Mondmaskerplicht voor medewerkers en bezoekers.
• De toetsen van het klavier aan de ingang en de perscontainer worden na ieder gebruik ontsmet.
• Er zijn maximaal 2 bezoekers per voertuig toegelaten. Beiden mogen uitstappen om het werk te verrichten. Indien het echt een beperkte hoeveelheid afval is, vragen we dat slechts één van beiden uitstapt en de 2de persoon in het voertuig blijft.
• De bezoekers mogen zich niet mengen, het is niet de bedoeling dat het recyclagepark een ontmoetingsplek wordt.
• Voor een wagen bedraagt de maximale duur 20 minuten, en voor een bestelwagen of aanhangwagen bedraagt de maximale duur 30 minuten.
• De aanwezigheid van 2 medewerkers werd verhoogd naar 3 medewerkers, waarbij de 3de persoon, naast de gewone werkzaamheden, deels wordt vrijgesteld om de coronamaatregelen bij de bezoekers extra te controleren en bezoekers vriendelijk, maar duidelijk aan te spreken, op o.a. het juist dragen van het mondmasker, het niet beginnen mengen van verschillende bezoekers en het respecteren van de maximale duur.

Recyclagepark: Pepingensesteenweg 246 – Openingsuren: DI-VR 11:00-18:00 & ZA 10:00-16:00
Alle info: www.sint-pieters-leeuw.be/wonen-bouwen/milieu-afval/afval/recyclagepark

%d bloggers liken dit: