SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag werden de 270 zonnepanelen op het dak van sportzaal Wildercomplex verwijderd in voorbereiding van de afbraak van de sporthal. Binnenkort bouwt de gemeente er een nieuwe sporthal.

De zonnepanelen worden verplaatst naar het vernieuwde dak van de loods Brabantpoort op site 250.

2020-06-26-grafiek_Nieuwe-sporthal_Wildersportcomplex_01Nieuwe sporthal Wildercomplex
De nieuwe sporthal die de gemeente gaat laten bouwen heeft een compact volume met de nodige sportoppervlakte. Er komt ook ook een bibliotheekpunt op het gelijkvloers en op de verdieping een gevechtssportzaal. De huidige Stijn Streuvelstraat achter het wildersportcomplex wordt smaller gemaakt zodat er meer plaats is voor groen zodat we het nodige regenwater kunnen gaan bufferen. Binnen heb je van in de sportzaal zicht op de boulderzaal die op de verdieping ligt. Deze klimzaal heeft klimmuren van 3,50 meter hoog en valmatten op de grond.

%d bloggers liken dit: