Politie_Politiezone_Zennevallei_PZZENNEVALLEI: – Er zijn nu drie bevestigde gevallen van de Braziliaanse variant van het coronavirus bij de politiezone Zennevallei. Dat bevestigt het Agentschap Zorg & Gezondheid.

Uit de nieuwe covid-19 laboresultaten aan het UZA blijkt woensdagavond dat er twee nieuwe gevallen met de Braziliaanse variant, die officieel luistert naar de naam P.1, zijn ontdekt bij mensen van de Politiezone Zennevallei. Ook werd één persoon besmet met de Britse variant.
Eerder bleek reeds dat één van de agenten uit de Zennevallei besmet raakte met de Braziliaanse variant van het covid-19-virus.
In totaal gaat het nu over 29 besmettingen. Bij de meeste getroffenen gaat het gelukkig om mildere symptomen.
Het volledige korps en hun families zitten sinds 13 februari preventief in quarantaine. Vrijdag wordt bij iedereen een tweede test afgenomen.

%d bloggers liken dit: