2021-02-07-Mobilhomereis_be (1)SINT-PIETERS-LEEUW: – Mobilhomereis-be uit Sint-Pieters-leeuw, waar reizen met de camper een beleving is, organiseerde zondag een eerste kijkdag op de parking van Brucom Tegel waarop tal van bezoekers georganiseerd, in bubbelvorm en op een veilige manier de vloot konden bewonderen.

Wij zijn 4 vrienden die genieten van de vrijheid van het reizen in een comfortabele en weluitgeruste mobilhome. Hierdoor kregen wij het idee om dit plezier en gevoel van vrijheid met anderen te delen. Al gauw volgde de aankoop van twee nieuwe mobilhomes die wij met veel enthousiasme gaan verhuren. Je vertrekt wanneer je wilt, naar waar je wilt en in je eigen bubbel.”
De nieuwe, luxueuze maar vooral praktische campers waarmee je perfect kan ‘bubbelreizen’ kregen zoveel positieve reacties dat de oprichters Nancy, Danielle, Michel en Rudy de goesting hebben om een 2de kijkdag te organiseren. Zijn danken dan ook alle bezoekers voor de interesse in de campers.
Meer info via de website mobilhomereis.be of per telefoon op +32 456 34 13 50.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: