2021-02-21-flyer-afhaalspaghettifestijnZUUN: – Chiro Smasjh Jeko Zuun organiseert op 27 en 28 februari 2021 een “Spaghettifestijn Takeaway”.

Ons jaarlijks spaghettifestijn komt er weer aan, dit jaar een beetje anders dan normaal. Een take-away en levering versie waar je nog steeds kan genieten van onze lekkere spaghetti’s en andere gerechten zoals soep en desserts. Hopelijk kunnen we zo de niet te missen chirosfeer van ons eetfestijn tot in jullie huiskamer brengen. Hieronder vinden jullie het menu. Let op, deze gerechten dienen thuis nog opgewarmd te worden en zullen dus niet warm meegegeven worden. De gerechten zijn zoals altijd vers gemaakt.

Voorgerechten: Soep
Hoofdgerechten: Spaghetti Bolognaise – Spaghetti Carbonara – Spaghetti Smasjh Jeko – Spaghetti Veggie – Kinderspaghetti
Extra Sauzen (1L): Bolongnaise – Carbonara – Smasjh Jeko – Veggie
Desserts: Chocomousse – Tiramisu
Volwassen- en kindertombola: 3 euro
Er kan afgehaald worden zaterdagavond 27 februari van 17u tot 20u en zondagmiddag 28 februari van 11u tot 14u aan de parochiezaal Sint-Lutgardis (Arthur Quintusstraat 22). De levering gebeurt op zaterdag tussen 17u en 19u, op zondag tussen 11u en 13u en kost 3 euro extra.
de bestelling is pas definitief na betaling. Deze betaling moet gestort worden op het rekeningnummer van de Chiro zelf: BE19 0882 5882 6812 Gelieve de naam waarmee u uw bestelling plaatst te vermelden bij de betaling. Voorbeeld: Naam Voornaam SPF zaterdag
Je kan bij voorkeur bestellen via dit formulier https://forms.gle/Jvwhtr4KK46fpNdj7
Bestellen kan tot en met 21 februari!

%d bloggers liken dit: