2021-03-02-jules-lunch-stop (1)SINT-PIETERS-LEEUW: – Sinds deze week heeft het centrum van Sint-Pieters-Leeuw een broodjeszaak.
Bij Jule’s Lunch Stop in de Joseph Depauwstraat, 48A (rechtover Colomapark) kan je terecht voor broodjes, boterhammen, soep, quiches, desserten gemaakt met zoveel mogelijk streekproducten.

Julie De Doncker: “Ik heb 20 jaar als personeelsverantwoordelijke in een consulting bedrijf gewerkt en maak nu een carrièreswitch. De naam ‘Jule’s Lunch Stop’ is de samenvoeging van mijn naam Julie en mijn dochter noemt Lena en met de combinatie van de twee kwamen we op Jules. De timing lijkt misschien wat raar met deze coronatijden maar ik dacht waarom niet nu eigenlijk want de mensen zoeken toch naar lokale producten, lekker eten,… Ik heb dan een business plan gemaakt en sinds deze week zijn we open.

We verkopen allemaal verse producten. Alles is huisbereid, bijvoorbeeld onze americain wordt ‘s morgens gemaald. We werken ook artisanaal, de recepten zijn vooral van mijn grootvader want ik kom uit een beenhouwers-familie. We werken onder andere samen met Bakkerij Atelier Rustic uit Pepingen en met hoeveslagerij Hof te Berchemveld uit Sint-Laureins-Berchem
.”

Jule’s Lunch Stop is open van maandag tem vrijdag van 7u -15u en zaterdag van 10u – 14u.

%d bloggers liken dit: