SINT-PIETERS-LEEUW: – Franchisenemer Marc-Olivier Van Oppens en zijn team die reeds een McDonald’s uitbaten op de site van Shopping Pajot (Bergensesteenweg 65) heten u vanaf morgen, dinsdag 15 december 2020, ook welkom in hun nieuwe McDonald’s restaurant naast warenhuis Makro op de Bergensesteenweg 427D.

De zaal van het nagelnieuwe restaurant zal nog even gesloten blijven omwillen van de Corona veiligheidsmaatregelen, maar klanten zijn er wel meer dan welkom om een maaltijd af te halen aan de dubbele McDrive en in het restaurant voor afhaalmaaltijden.

In een normale opstelling zijn er 118 zitplaatsen, maar het restaurant is gemakkelijk moduleerbaar om te voldoen aan de COVID-19-maatregelen en heeft in die opstelling een aangepaste capaciteit van 84 zitplaatsen en 92 terrasplaatsen. Momenteel zijn de zalen jammer genoeg niet toegankelijk zijn gezien de huidige veiligheidsmaatregelen in de horeca. Klanten zijn in het restaurant welkom aan de dubbele Drive-in met digitaal menubord waarbij twee klanten tegelijk hun bestelling kunnen doorgeven, voor afhaalmaaltijden waarvoor 4 dubbelzijdige bestelkiosken aanwezig zijn en voor thuisleveringen via UberEats.

Gezien de huidige veiligheidsmaatregelen gaat het restaurant voorlopig open met aangepaste openingstijden en bediening. Klanten zijn er welkom tussen 11.00 – 22.00 uur aan de McDrive, in het restaurant voor afhaalmaaltijden en via McDelivery.

%d bloggers liken dit: