2020-12-01-wzc_zwaai_sint-en-piet (1)SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag was er aan WZC Sint-Antonius speciaal bezoek geregeld voor hun residenten. De goede Sint en zijn pieten kwamen zwaaien aan alle ramen van het Woon- en Zorgcentrum, om hen een hart onder de riem te steken.
Zwaai-Sint en Zwaai-Piet, dat is de nieuwe norm in dit Coronajaar 2020.

Gelukkig werden de pakjes vannacht al door de schoorsteen gegooid, zodat iedereen wat lekkers had op zijn kamer terwijl het intussen wachten is aan het raam om een glimp van de Zwaai-Sint en zijn Pieten op te vangen.”vertelt ergotherapeute Mia Debusscher van Sint-Antonius. “Ze zullen het niet warm hebben vandaag, hopelijk mogen we hen volgend jaar verwelkomen in de warmte van ons huis samen met de bewoners en de kinderen van het personeel,… net zoals het vroeger was.”

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

2 comments

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: