2020-11-17-njoybagels_Olivia-JulienSINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf vandaag is er in Sint-Pieters-Leeuw een bagelsalon N’JOY met dagelijks gezonde en vernieuwende bagels op het menu.

N’JOY is het initiatief van Olivia en Julien Guérin. Broer en zus slaan de handen in elkaar om de gezelligheid en warmte tijdens het ontbijt of lunch terug te brengen in uw eigen huiskamer of keuken.

Mijn broer en ik zijn van kleins af aan opgegroeid in een huiselijke sfeer. Het ontbijt stond centraal in ons gezin en was van cruciaal belang om de dag positief te starten. Doorheen de jaren merkten we op dat (samen) ontbijten of lunchen in de huidige tijd naar de achtergrond geschoven wordt door velen. Daarom maken we het onze missie om de gezelligheid en warmte terug te brengen in uw huiskamer en onze klanten te laten genieten van een ultiem zen-momentje”, aldus Olivia Guérin, oprichtster N’JOY.

Met een breed assortiment gezond belegde bagels, ontbijt- en lunchboxen en uiteraard ook enkele guilty pleasures als een satisfying homemade chocolate cake wil N’JOY u een portie healthy punk food met een brede glimlach aanbieden. Bekijk hun assortiment via: https://njoybagels.be
Openingsuren dinsdag-zondag 07.00 – 14.00 uur – Pijnbroekstraat 108 te Sint-Pieters-Leeuw

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: