2020-07-11-LeeuwebonSINT-PIETERS-LEEUW: – Eerder kondigde het gemeentebestuur aan dat ieder gezin in Leeuw een Leeuwebon krijgt. De bon is een extra financiële ondersteuning die het gemeentebestuur wenst te geven aan haar inwoners en de handelszaken, die door de coronacrisis vaak zware financiële gevolgen kenden.

Vrijwilligers zullen vanaf maandag 24/8 tot vrijdag 4/9 alle bonnen verdelen in de bussen.
Er is echter 1 uitzondering; de vrijwilligers van de afdeling Rode Kruis Sint-Pieters-Leeuw starten – door de grote ronde die zij moeten bedienen – reeds dit weekend. Een aantal inwoners zullen dus iets vroeger de bon in de bus vinden.

Geregistreerde handelszaken
De Leeuwebon heeft een waarde van 10 euro en kan gebruikt worden bij de deelnemende handelszaken. Alle deelnemende handelszaken zijn terug te vinden op onze website: www.sint-pieters-leeuw.be/leeuwebon of kan je herkennen aan de affiche dat uithangt.

Heb jij een handels- of horecazaak en kom je in aanmerking om deel te nemen? Registreer je dan op de gemeentelijke website.

Kortingsbon of solidariteitsbon: jij kiest!
Er zijn 2 mogelijkheden om de bon uit te geven: ofwel als kortingsbon, ofwel als solidariteitsbon.

Wie de bon als kortingsbon gebruikt, krijgt 10 euro korting op zijn kasticket bij een deelnemende handelaar naar keuze. De handelaar krijgt die 10 euro terug van de gemeente.

Bij de tweede optie wordt er afgezien van de korting en schenkt de klant de bon uit solidariteit aan een deelnemende handelaar. De handelaar ruilt de bon in bij de gemeente en krijgt 10 euro.

De deelnemende handelaars vind je op www.sint-pieters-leeuw.be/leeuwebon of herken je aan een affiche van de Leeuwebon op de deur.

Met deze actie maakt het gemeentebestuur lokaal winkelen aantrekkelijker én krijgt de handelaar een extra duwtje in de rug. Als iedereen zijn bon inlevert, injecteren we zo ongeveer 140.000 euro in onze lokale economie.

%d bloggers liken dit: