bloem-logo_huisvanhetkindSINT-PIETERS-LEEUW: – Huis van het Kind Sint-Pieters-Leeuw organiseert op donderdag 2 april 2020 een Lezing: “Het kind van 9”.

Rond de leeftijd van 9 jaar vindt in de ontwikkeling van kinderen een grote ontwikkelingssprong plaats. Hij of zij is al zo groot geworden en kan al zoveel alleen, maar heeft het vaak ook moeilijk, vindt zijn of haar draai niet. Onzekerheid, boosheid, zoeken en wringen vertalen zich vaak in gedrag: stoer doen, pesten, bang zijn, slecht slapen, …

Joke De Vreeze vertelt in deze lezing over wat er gebeurt met kinderen rond de leeftijd van 9. Ze geeft handvaten om om te gaan met deze onzekerheid en zoektocht. Ze kijkt samen met ons hoe je de kinderen best ondersteunt zodat ze verder kunnen groeien. Zodat je beter kan loslaten en opvangen als het nodig is. Zodat het kind zijn/haar zelfvertrouwen kan behouden.

Voor wie: Voor (groot)ouders en leerkrachten (hulpverleners) met een kind rond de leeftijd van 9 jaar.
Wanneer en Waar: Donderdag 2 april om 19.30u in Cc Coloma, Joseph Depauwstraat 25
Prijs: Gratis
Inschrijven: huisvanhetkind@sint-pieters-leeuw.be of 02/371 03 50

%d bloggers liken dit: