SINT-PIETERS-LEEUW: – Elke eerste zaterdag van de maand, dus nu zaterdag 4 januari 2020, van 14.00 uur tot 17.00 uur kan je in de hoofdbibliotheek naar een gratis sessie van CoderDojo Sint-Pieters-Leeuw.


Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is coderdojo helemaal iets voor jou! Tijdens een coderdojo kan je alles leren over websites, games, apps en software en ga je er onmiddellijk mee aan de slag: de basics van Scratch en Code Combat/ Minecraft, objecten aansturen met Arduino, apps maken met App Inventor…

Klinkt dit allemaal nog als geheime codetaal? Geen nood, er zijn mentors om je op weg te helpen. Ben je al helemaal mee in de programmeerwereld? Kom dan nog iets bijleren en deel wat jij weet met de andere deelnemers.

Bryan Vanbever: “Zaterdag ontvangen we weer 20 kinderen om kennis te maken met programmeren en dit met Scratch voor de gevorderden hebben we Arduino, MBot, Microbit. Ook wordt er samengezeten met enkele jongeren over hun deelname aan Coolest Project op 17 mei in Technopolis Mechelen. Een technologie beurs waar jongeren hun project kunnen tentoonstelling.
Hierbij nodigen wij u graag uit om zelf eens langs te komen in de bibliotheek van 14u tot 17u
.”

Meer info & inschrijven: https://sintpietersleeuw.coderdojobelgium.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder