SINT-PIETERS-LEEUW: – Zondag 1 december 2019 van 14:00 – 17:00 “sessie Handletteren ouder-kind”. Workshop voor ouder en kind vanaf 6 jaar door Studio Bon+jour (i.s.m. de jeugddienst & Huis van het Kind). Neem deel aan deze workshop en beleef samen met je kind een gezellige ochtend in een handletter-bubbel.

Handlettering is de laatste jaren heel erg hip aan het worden. Terecht, het is dan ook een fantastische en eenvoudige manier om een persoonlijke toets aan wenskaarten, brieven en zoveel meer toe te voegen. Bij handlettering ga je letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie al dan niet aangevuld met kleine tekeningen.
In het eerste deel van de workshop maak je kennis met de nodige materialen en een beetje theorie. We staan stil bij verschillende lettertypes. We leren banners, doodles, stoppers … tekenen.
In het tweede deel krijg je de kans om een eigen gekozen quote te handletteren op een blanco schetsboekje aangeboden door studio bon+jour.
Op het einde ga je naar huis met tips en tricks om verder thuis aan de slag te gaan met handletteren. Je krijgt een schetsboekje om in te oefenen, een potlood en een goede fineliner.

Wanneer: zondag 1 december 2019 van 10 tot 13 uur (volzet) en van 14 tot 17 uur
Waar: jeugdcentrum Laekelinde, Lotstraat 8 te Sint-Pieters-Leeuw
Meer info en inschrijven: www.sint-pieters-leeuw.be/leven-welzijn/huis-van-het-kind/aanbod-2019/workshop-handletteren

%d bloggers liken dit: