2019-10-00-wedstrijdSINT-PIETERS-LEEUW: – De VTM-show Make Belgium Great Again en Recupel lanceren samen een inzamelactie in heel Vlaanderen.

Nog tot en met 29 november organiseren ze ‘De Grote Kleine Elektro Strijd’. Tijdens deze periode kruisen alle Vlaamse gemeentes de degens om zoveel mogelijk klein elektro in te zamelen. Hun inspanningen worden beloond: de inwoners die op zaterdag 19 oktober al het meest hebben ingezameld, genieten van een containerparkconcert door Koen Wauters en Jonas Van Geel. Bovendien engageert Recupel zich om een bijdrage te schenken aan Rode Neuzen Dag, afhankelijk van het totale ingezamelde gewicht tijdens deze periode.

De wedstrijd werd officieel gelanceerd tijdens de uitzending op zondagavond 13 oktober. Op zaterdag 19 oktober zal VTM ook op enkele recyclageparken de reacties van mensen die elektro binnenbrengen, komen filmen.

Verzamel dus al je klein elektro en breng het als de bliksem naar het recyclagepark van Sint-Pieters-Leeuw!

%d bloggers liken dit: