2019-09-26-wijnSINT-PIETERS-LEEUW: – vzw De Poel organiseert een wijndegustatie op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 in het Kasteel van Coloma te Sint-Pieters-Leeuw.

Om aan de noden van onze gasten te kunnen beantwoorden blijven wij verder investeren. Zowel voor onze campus van Sint-Genesius-Rode als Schepdaal hebben wij daar nood aan nieuw meubilair. De opbrengst van deze wijnactie zal besteed worden aan de aankoop van nieuwe stoelen en zetels.
Om dit project te kunnen verwezenlijken houden wij na het succes van vorige jaren in september andermaal een wijnverkoop, met gratis wijndegustatie. Deze degustatie kunnen wij organiseren dank zij de bereidwillige medewerking van volgende serviceclubs: Rotary Club Sint-Pieters-Leeuw, Lions Club Sint-Genesius-Rode, Lions Club Halle-Arenberg.

De wijnen werden zorgvuldig geselecteerd door Freddy Steens, vader van één van onze gasten.
De gratis degustatie zal plaatsvinden in het kasteel Coloma, Joseph Depauwstraat, 25 te Sint-Pieters-Leeuw.
Wij verwelkomen u graag op vrijdag 27 september van 17 tot 21 uur en op zaterdag 28 september van 14 tot 18 uur.

%d bloggers liken dit: