VLEZENBEEK: – Op zaterdag 14 september 2019 vindt in Vlezenbeek de jaarlijkse rolstoelwandeling ” wandeling op wieltjes” plaats.


Deze 17e wandeling wordt georganiseerd door de Katholieke Vereniging voor Gehandicapten en Betty Van Laethem in samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw. Medewerkers van vzw ‘De Poel’ staan mee in voor het transport van de deelnemers. Het Rode Kruis zorgt voor bijstand en de Lokale Politie begeleidt de wandeling. Iedereen is welkom!

De wandeling start om 14 uur aan de parking van de Merselborre. We wandelen ongeveer een uurtje en besluiten met een gezellig samenzijn en een optreden van Rudi Tastenoe! Plezier en ontspanning verzekerd!

Waar: Afspraak en optreden: de Merselborre, Schaliestraat 2, 1602 Vlezenbeek.
Wanneer: Zaterdag 14 september 2019 vanaf 14 uur.
Info: Sociale- en welzijnsdienst, T 02 371 03 49, erik.deville@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: