2019-09-01-affiche_Vietnamese-dag-in-het-parkSINT-PIETERS-LEEUW: – Zondag 1 september 2019 organiseert de Belgische-Vietnamese Alliantie (Kamer van Koophandel België, Luxemburg en Vietnam) een ‘ Vietnamese Dag in het Park’ in het Coloma kasteel in Sint-Pieters-Leeuw.

Dit event loopt van 11.00 tot 19.00 u en zal ‘officieel’ van start gaan in aanwezigheid van Ambassadeur Vu Anh Quang.
Met diverse standjes brengen we op die dag Vietnam dichterbij voor een breed publiek: cooking sessions met Quyen ( Little Asia), Vietnamese kunst die te koop zal aangeboden worden, Tai Chi, modeshow met typische Vietnamese klederdracht, Vietnamese muziek, boekvoorstelling, toeristische informatie, Fancy fair,….

Tijdens deze reis nemen we je mee naar Vietnam door de smaken te ruiken en het gezonde eten te proeven. Stel jezelf voor in Vietnam en neem plaats aan een van de kraampjes, net zoals je ze op elke straathoek kunt vinden. Je krijgt de kans om onze kooksessies bij te wonen, waar je een heerlijk recept kunt proberen, gemaakt met behulp van onze favoriete chef-kok Quyen.

In de Art Corner kun je genieten van Vietnamese kunst en deze zelfs kopen, luisteren naar de verbazingwekkende en romantische Vietnamese muziek van Binh Thu of een traditionele Vietnamese dans bewonderen.
Voor de kleintjes hebben we een kinderhoek waar ze kunnen spelen, kleuren of lezen.
Als je geïnteresseerd bent om de nieuwste roman van Marcus Leroy te lezen, mis dan niet de auteur zelf ‘meet & greet’ en koop een ondertekende versie.

Als je liever meer Zen bent, raden we je aan naar de stand van Funda Mental te gaan waar je Luan Doan & Phong Huynh kunt ontmoeten en leren hoe je kunt ontspannen. Een extra voetmassage kan de ontspanning compleet maken.

Voor degenen die van elegantie houden, mis onze modeshow van Ao Dai niet, een privé antiekcollectie, uitzonderlijk getoond bij deze gelegenheid.

Als Vietnam je hart in de loop van de dag heeft gestolen, kom dan langs een van de reisbureaus die je zeker een interessante deal / pakket zullen aanbevelen, of gewoon door een souvenir op onze Fancy Fair.

Toegang is gratis voor iedereen.
Consumpties en deelname aan bepaalde activiteiten zijn wel betalend.

De totale opbrengst van deze dag gaat naar ‘Goede Doelen, zoals Lotus Art Project & minderheden in Vietnam. Wij hopen op een ruime belangstelling voor dit unieke event!
Meer info: www.belvietnam.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder