Politie_Politiezone_Zennevallei_PZNEGENMANNEKE: – Drie jongeren pleegden vandalenstreken.

Opmerkzame getuigen namen afgelopen zondag omstreeks 19.30 uur contact op met de politiezone Zennevallei. Op een werf ter hoogte van de Eugène Ghijsstraat werden drie personen opgemerkt die er niet dienden te zijn. De ploeg haastte zich ter plaatse en kon de drie verdachten opmerken.
De drie jonge kerels trachtten nog te ontsnappen aan de inspecteurs, maar konden vrij snel gevat worden. De drie gingen spontaan over tot bekentenissen. Zo werden verschillende ramen stuk geslagen en werd materiaal ontvreemd. Alles werd intussen terug gegeven.

De jongeren zijn niet gekend. De daders werden na contact met het Parket van Brussel en Halle-Vilvoorde weer vrijgelaten. Hopelijk hebben ze hun lesje geleerd en houden ze het bij die ene keer.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel het algemeen nummer 02 363 93 00 of 101.

%d bloggers liken dit: