SINT-PIETERS-LEEUW: – De eerste openbare activiteit van fotoclub PixLeeuw vindt plaats op 14 juni 2019. De leeuwse fotoclub organiseert op die datum een lezing van de bekende belgische Landschapsfotograaf Bart Heirweg. De lezing zal plaats vinden in Zaal Anna – 700B Bergensesteenweg (boven de zaak Selection-Fabelec-XL) en start om 19u30.
2019-05-28-fotoclub_PixLeeuw
PixLeeuw_logofotoclub PixLeeuw
PixLeeuw-fotoclub zag het licht in december 2018 te Sint-Pieters-Leeuw. De huidige vereniging van een tiental amateurfotografen
komt maandelijks samen om tentoonstellingsbezoeken te maken, deel te nemen aan verschillende workshops, lezingen te volgen en verschillende uitstappen te doen om zich constant te verbeteren.
Meer info: www.facebook.com/PixLeeuw-fotoclub

2019-05-08-bartWie is Bart Heirweg:
Bart Heirweg (Oudenaarde, 1980) is een professioneel, gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf, met licht en sfeer als zijn voornaamste stokpaardjes. Bart levert beeldmateriaal aan en schrijft op regelmatige basis voor verschillende nationale en internationale magazines. Via workshops, fotoreizen en lezingen weet hij ook andere fotografen te inspireren. Daarnaast won hij met zijn werk reeds verschillende prijzen in binnen- en buitenland. Bart is auteur van het boek Silent Fields, uitgeverij Lannoo, 2013 en De heuvels van De Ronde, uitgeverij Beatrijs, 2016 en ambassadeur voor Nikon België.

Lezing : “Achter de schermen”
In deze presentatie krijg je een blik achter de schermen bij een professioneel landschapsfotograaf. Hoe komen de beste beelden tot stand? Welk materiaal gebruik je in moeilijke omstandigheden? En hoe breng je een landschap echt tot leven in je foto’s? Aan de hand van een inspirerende fotoreeks en praktische tips & tricks bied ik je een antwoord op al deze vragen.
Deelname : 12€/p/p. Opgelet het aantal plaatsen is beperkt!
Om te reserveren gelieve een overschrijving te doen op de rekeningnummer : BE18 3771 0736 2465 met als communicatie het aantal tickets en de naam.

%d bloggers liken dit: