2019-05-09-pastorie-vlezenbeek (1)VLEZENBEEK: – De werken in de pastorie van Vlezenbeek werden zopas afgerond. Het is voor Vlezenbeek een zeer kenmerkend gebouw dat werd ingericht om het maximaal ter beschikking te stellen van de vele verenigingen en organisaties die onze gemeente rijk is.
Zowel de zaal op het gelijkvloers als de zaal op de eerste verdieping kan worden gehuurd. Voor kleinere vergaderingen is er nog een lokaaltje op het gelijkvloers.
Verenigingen kunnen deze nieuwe locatie binnenkort snel leren kennen, maar ook voor particulieren is dit een mooi alternatief in een groene omgeving.
Om alles wat in deze pastorie wordt georganiseerd in goede banen te leiden, is het lokaal bestuur op zoek naar vrijwillige zaalwachters. Zij wonen best in de buurt om een oogje in het zeil te houden en het gebouw te openen of te sluiten.

Als vrijwilliger ontvang je een kostenvergoeding van maximum 10 euro per dag met een maximum van 1388,40 euro per jaar. de dienst Cultuur, J. Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, 02 371 63 08, cultuur@sint-pieters-leeuw.be

Meer info: www.sint-pieters-leeuw.be/vrije-tijd/infrastructuur/verhuur-lokalen-en-locaties/culturele-infrastructuur

%d bloggers liken dit: