2019-05-01-afficheSINT-PIETERS-LEEUW: – Ook dit jaar neemt Sint-Pieters-Leeuw deel aan het Afrika Filmfestival met de film “ The First Grader”.

Deze vertelt het waargebeurde verhaal van een 84- jarige Keniaanse dorpsbewoners die naar school wil omdat hij vindt dat iedereen recht heeft op onderwijs. De voorstelling gaat door op vrijdag 10 mei 2019 in OC De Merselborre,Schaliestraat 2 te Vlezenbeek om 20u. Toegang 3 euro.

Marleen De Kegel, Schepen van ontwikkelingssamenwerking en lokaal mondiaal beleid: “We openen met een optreden van het koor ‘De Bachanten’ en bieden u in het teken van World Fairtradedag 11 mei, proevertjes aan van wijn en fruitsap uit de wereldwinkel en het streekproductencentrum. Met het resultaat van deze proeverij beslist u mee welk fruitsap en wijn wij zullen serveren op de gemeentelijk recepties het komende jaar. Omdat boeren van hier ook solidair zijn met boeren uit het zuiden.

%d bloggers liken dit: