2019-04-28-affiche-alaudaSINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 28 april 2019 om 16 uur kan u in de Sint-Pieterskerk genieten van Alauda in Primavera.

In Sint-Pieters-Leeuw-centrum is het Gemengd Zangkoor Alauda een begrip en onlosmakelijk verbonden met zijn uitvalsbasis en repetitieplek: de prachtige, historische Sint-Pieterskerk.
Alauda heeft wortels eind 19e eeuw, samen met de Muziekmaatschappij Sinte Cecilia. Het fanfareorkest zou de “wereldse” activiteiten luister bijzetten, het koor de religieuze.
Zo’n 150 jaar later is het koorleven in “Leeuw” nog altijd springlevend en struint Alauda vrolijk door het repertoire van Gregoriaans tot gospel, van canon tot cantate, van Bach tot burlesk,… you name it, we”ll sing it.
Na passages vorig jaar op de Torenfeesten en op de academische zitting van de 11 juli-viering, vonden we het dit jaar tijd voor een dubbelconcert.
Op zondag 28 april 2019 trekken we om 16 u o.l.v. Joachim Kelecom alle registers open voor een muzikale ode aan de lente. In diverse talen en genres, a-capella en begeleid laten we de lentekriebels op ons publiek los.
Het Symfonisch Kamerorkest van de Kunsthumaniora Brussel (KKB) verzorgt met een 30-tal muzikanten o.l.v Marc Claes het tweede deel van het concert.
Wil je de lente horen en voelen … Alauda en het KKB zorgen voor een namiddag vol afwisseling.

Dit concert komt tot stand i.s.m. cc Coloma en het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw.
Locatie: Sint-Pieterskerk Sint-Pieters-Leeuw
Tickets (vvk 10 € – kassa 12 €) en info: walter.duprez@telenet.be 02/ 532 51 80.

%d bloggers liken dit: