levensgevaar-stroomSINT-PIETERS-LEEUW: – Fluvius laat weten dat er sinds 17u05 een stroompanne is in grote delen van Leeuw.

Update 18u15: Verscheidene straten hebben terug stroom. Fluvius hoopt tegen 19u iedereen terug van stroom te kunnen voorzien.

1600 OUDENAKEN
BAASBERGSTRAAT, ELINGENSTRAAT, FRANS WEYENBERGSTRAAT, GAASBEEKSTRAAT, HAZEVELD, JAN VANDERSTEENSTRAAT, PELIKAANBERG, RISPENSTRAAT, SCHAMELBEEKSTRAAT, WINDMOLENSTRAAT

1600 SINT-LAUREINS-BERCHEM
BRABANTSEBAAN, HAZEVELD, MOLENBORRESTRAAT, MOLENSTRAAT, OUDE POSTWEG, SINT-LAUREINSSTRAAT

1600 SINT-PIETERS-LEEUW
ACACIALAAN, ARTHUR QUINTUSSTRAAT, BELLESTRAAT, BERGENSESTEENWEG, BOOGSCHUTTERSERF, BRABANTSEBAAN, BRUSSELBAAN, BURGEMEESTERSTRAAT, COLOMALAAN, DE LIMBURG STIRUMLAAN, DEN HUYSMAN, EDOUARD ROOSELAERSSTRAAT, ELSWEG, EMILE VANDERSTEENENSTRAAT, FRANS TIMMERMANSSTRAAT, FREDERIK COEVOETSTRAAT, GALGSTRAAT, GAREBAAN, GASPELDOORNLAAN, GEORGES HENSMANSSTRAAT, GEORGES WITTOUCKSTRAAT, HELLESTRAAT, HEMELRIJKSTRAAT, HENDRIK CONSCIENCESTRAAT, HENDRIK VANHOUCHESTRAAT, HERFSTLAAN, HOGE PAAL, HOGEKOUTER, HOOGELST, HOOGSTRAAT, J. MALDERUSSTRAAT, JAAK CALLOENSSTRAAT, JAGERSDAL, JAN BAPTIST BOSMANSSTRAAT, JAN BAPTIST RAMPELBERGSTRAAT, JAN BAPTIST WAUTERSSTRAAT, JAN VANDERSTRAETENSTRAAT, JOSÉ MEHAUDENSSTRAAT, JOZEF DEDOBBELEERSTRAAT, JULES SERMONSTRAAT, KAREELOVEN, KLEIN-BIJGAARDENSTRAAT, KONING VAN SPANJESTRAAT, KONKELERF, LANGVELDERF, LANGVELDSTRAAT, LENTELAAN, LOTSTRAAT, MEERSTEEN, MEKINGENWEG, NEDERVELD, OUDE BRUSSELBAAN, OUDENAKENSTRAAT, PATER DAMIAANLAAN, PETRUS BASTELEUSSTRAAT, PETRUS HUYSEGOMSSTRAAT, RENÉ BALLÉSTRAAT, RUISBROEKSESTEENWEG, SINT-SEBASTIAANSSTRAAT, SPAANSEWEG, TER BORCHT, TOPSTRAAT, T’SERCLAESLAAN, TUINWIJK ZUUN, VAN DER DILFTLAAN, VICTOR MALOUSTRAAT, VICTOR NONNEMANSTRAAT, VOLSEMSTRAAT, WILDERKASTEELLAAN, WILGENHOFPARK, WINTERLAAN, WOUDMEESTERLAAN, ZOMERLAAN, ZUUNBEEKLAAN
1601 RUISBROEK
RUISBROEKSESTEENWEG
1602 VLEZENBEEK
HEMELRIJKSTRAAT

%d bloggers liken dit: