2019-03-22-affiche-gezond-binnenklimaatHALLE: – Woonwinkel Zennevallei (Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw) geeft in maart gratis info en advies rond een gezond binnenklimaat: vragen rond vochtproblemen of ventilatie.

We staan er misschien niet genoeg bij stil, maar een gezond binnenklimaat is van levensbelang. We brengen immers allemaal veel tijd door in onze woning of op het werk. Maar een gezond binnenklimaat, wat houdt dat nu precies in?

Van 4 tot en met 22 maart 2019 organiseert de Woonwinkel Zennevallei een boeiende tentoonstelling over een gezond binnenklimaat in de foyer van het stadhuis in Halle.

Ben je ook nog op zoek naar informatie en advies over hoe je vochtproblemen in je woning kan aanpakken of je woning optimaal kan ventileren? Kom dan naar de info-avonden op donderdag 7 en vrijdag 21 maart telkens om 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis Halle.

– Infoavond vochtproblemen in uw woning – Donderdag 7 maart om 19u30 Stahuis Halle
Vragen rond vochtproblemen in uw woning? Marcus Peeters, lector van Odisee opleiding bouw, komt een toelichting geven over de mogelijke oorzaken en oplossingen voor vochtproblemen in uw woning.

– Infoavond rond ventilatie – Donderdag 21 maart om 19u30 Stadhuis Halle
Hoe kan u uw woning zuinig ventileren? Welke ventilatie systemen bestaan er? Archeduc komt op deze avond een toelichting geven over alle mogelijkheden om uw woning te ventileren.

Toegang steeds gratis!
Meer info:info@woonwinkelzennevallei.be

%d bloggers liken dit: