VVPV_logo-bruinSINT-PIETERS-LEEUW: – VVPV Vlaamse Vasteplantenvereniging vzw organiseert op zaterdag 23 februari 2019 een spreekbeurt door Luc Van Duyse over Clematis.

Ze mogen in geen tuin ontbreken en kunnen voor bloemen zorgen van het vroege voorjaar tot de herfst. Ze zijn er van hoog tot hoger, in pastel- of donkere kleuren, met kleine en grote bloemen, kortom voor elk wat wils. De spreker zal ook duidelijk maken wanneer we moeten snoeien en welke voeding en verzorging ze nodig hebben om optimaal te groeien en te bloeien.

Locatie: alle voordrachten vinden plaats in het kasteel van Coloma, Jozeph De Pauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw en beginnen om 14u.
Contact: Els Rammeloo – pajottenland@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE12 7340 2295 8592 van VVPV Pajottenland.

VVPV Vlaamse Vasteplantenvereniging vzw
Vlaamse Vasteplantenvereniging, VVPV vzw, is een vereniging van en voor liefhebbers van vaste planten (en meer algemeen: van tuinen en tuinieren), opgericht in 1992. Ze telt momenteel ongeveer 1500 leden, verspreid over heel Vlaanderen.
Als lid bent u welkom op alle activiteiten van een dynamische vereniging, die met 9 regionale afdelingen over het hele Vlaamse land vertegenwoordigd is. U ontvangt ook automatisch ons driemaandelijks tijdschrift.

Lid worden van de Vlaamse Vasteplantenvereniging kan door storting van € 22 op rekeningnummer IBAN BE94 7340 2754 8514, BIC: KREDBEBB van VVPV, Steenstraat 33A, 1500 Halle.

%d bloggers liken dit: