2019-01-12-affiche-winterconcertZUUN: – Op zaterdag 12 januari 2019 organiseert de Koninklijke Harmonie Zuun haar jaarlijks winterconcert in de Kerk te Zuun.

Januari, de periode van het jaar van gelukwensen, sneeuw, koude winteravonden, … Maar ook de tijd van het jaar waarin de Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis zijn jaarlijks winterconcert geeft. In de kerk van Zuun kunnen ongeveer 500 mensen luisteren naar de mooie muziek gebracht door ons harmonieorkest. Elk jaar geven deze 60 muzikanten en 20 leerlingen het beste van zichzelf om het publiek te laten genieten van hun muziek.

Walter Defossez: “Om de koude dagen een beetje te vergeten, nodigt de harmonie jullie uit op 12 januari om19.30 uur voor dit spetterende Winterconcert.
Wij zorgen voor een verwarmde kerk, warme sfeer, hartverwarmende muziek en een optreden van al onze leerlingen van de opleiding in de schoot van ons orkest.
Elk jaar zorgen we ook voor een speciale attractie, we gaan ze niet direct verklappen maar wie de uitnodiging of de affiche ziet, zal het wel gauw raden.

Toch nog even vermelden dat kaarten te verkrijgen zijn bij alle muzikanten en leden van het feestbestuur en bestuur, ia het nummer 0477 / 677 274 (Elke) en op khslzuun@gmail.com kan je ze natuurlijk ook bestellen.
Zaterdag 12 januari 2019 – deuren 19.00 – start 19.30. kaarten in voorverkoop kosten €12 en aan de kassa €14 – Centrum Sint-Lutgardis – Arthur Quintusstraat – 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder