Pater-Eric-MeertSINT-PIETERS-LEEUW: – Salesiaan Eric Meert, heeft in eigen land ook een erkenning ontvangen voor zijn ruim 30 jaar werk met straatkinderen in Lubumbashi. Het is een oorkonde maar het geeft hem de moed om door te zetten en zijn jongens en meisjes een warm hart toe te dragen.

Eric Meert: “Ja het consulaat van België had me ingeschreven voor de Christoffel Plantin prijs. Om de drie jaar geven een prijs aan een Belg in het buitenland die zich op sociaal vlak inzet. Die prijs uitreiking heeft plaats gehad. En ze hebben me een troostprijs bezorgd ik was 4de met een puntje verschil met de derde.”

2018-12-14-affiche_kerstmarkten-verkoopstand_tvv-straatkinderenDe familie Meert ondersteunt het werk van Pater Eric Meert, Salesiaan van Don Bosco door op verschillende kerstmarkten met een standje te staan ten voordele van de straatkinderen van Congo.
Zo zijn ze op 13 en 14 december 2018 aanwezig op Kerstmarkt van Lokaal Dienstencentrum ‘t Paviljoentje in Ruisbroek.

Steun het project via een storting op:
Rek: BE 18 736027907065 DON BOSCO OMM zonder attest of
Rek: BE 84 435803410159 VIA DON BOSCO Med :MEERT ERIC 6066 met attest dit kan vanaf 40 euro.

%d bloggers liken dit: