2018-11-09-affiche_oorlogenvredeSINT-PIETERS-LEEUW: – De Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun brengt op vrijdag 9 november 2018 “Oorlog en Vrede” in de Merselborre in Vlezenbeek.

100 jaar geleden, op 11 november 1918, werden, na meer dan 4 jaar, de vijandelijkheden op het gehele front gestaakt. Op de vooravond van deze herdenking herdenkt de Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun op een muzikale manier het einde van de gruwel van de Eerste Wereldoorlog en spelen op hun Herfstconcert, met als thema ‘Oorlog & Vrede’, o.a. In Flanders Field (R. Derongé), Mars (G. Holst), …

Zij verwelkomen u graag op dit muzikaal eerbetoon, aan hen die vochten en hun leven gaven voor onze vrijheid. Heel speciaal willen ze een paar oud-strijders uit de gemeente eer betonen. Dit doen ze in een mix van muziek, woord en beeld. Wie er bij wil zijn, kan dit in de Merselborre te Vlezenbeek op vrijdag 9 november. De deuren openen om 19.45 en het concert start stipt om 20.15u.

Zoals elk jaar wil de harmonie zijn muzikale klanken aanbieden aan andere verenigingen/organisaties. Dit jaar speelt het orkest voor PASAR Sint-Pieters-Leeuw. Kaarten kan je verkrijgen bij de mensen van PASAR. Ook de muzikanten/bestuursleden van de harmonie kunnen je aan een toegangskaart helpen.

In voorverkoop kost een kaartje 10 euro, aan de kassa betaal je 12 euro.
Meer info: 0472 59 20 38 – mailto:josiane.schoukens@telenet.be – BE32799536856202 Pasar_SPL

%d bloggers liken dit: