2018-08-28-logo2018-BCCSINT-PIETERS-LEEUW: – Zaterdag 1 september 2018 doorkruist de wielerwedstrijd ‘Brussels Cycling Classic’ de gemeente. Hierdoor gelden in verschillende straten van de gemeente een tijdelijk parkeerverbod en zal gedurende de passage van de wielrenners verschillende straten tijdelijk afgesloten zijn.

2018-08-28-tijdsschema-BCCDe renners zullen naar gelang de snelheid die ze rijden rond 15u47 (44km/uur) de gemeente binnenrijden en volgens het traagste schema (40km/uur) ten laatste de gemeente via Vlezenbeek verlaten om 16u13.

Sint-Pieters-Leeuw : (N6) – Lotsestraat – Galgstraat – Pepingsesteenweg – Jean Baptist Cardijnstraat – Jerôme Ameysstraat
Halle : Hollestraat – Gaasbeeksesteenweg – Brabantsebaan – Sint-Pieters-Leeuwsesteenweg – Lenniksesteenweg
Sint-Pieters-Leeuw : Pelikaanberg – Postweg – Appelboomstraat – Laudinnestraat – Dorp – Schaliestraat – Postweg – Paul Veldekensstraat – Lenniksebaan

Wanneer we een blik werpen op de voorlopige deelnemerslijst van de Brussels Cycling Classic, zien we dat de meeste ploegen opnieuw een sprinter naar voor schuiven als kopman. Dat peloton is opnieuw rijk gestoffeerd met mooi klinkende namen. Meer info: http://brusselscyclingclassic.be