huisvanhetkind_CM_Christelijke-mutualiteitSINT-PIETERS-LEEUW: – Workshop voor (groot)ouders en begeleiders en hun peuters tussen 1,5 en 3 jaar ‘Peuters in actie’ op zaterdag 22 september 2018 van 10:00 tot 11:00. Deze workshop is een organisatie van CM Sint-Michielsbond in samenwerking met Huis van het Kind Sint-Pieters-Leeuw.

De peuterperiode is een niet te onderschatte mijlpaal in de ontwikkeling van elk kind. Tussen 1,5 en 3 jaar is spelen, lopen, springen, dansen… kortom BEWEGEN hun belangrijkste bezigheid. Want een sterke motorische ontwikkeling legt de basis voor de latere complexe vaardigheden. De workshop geeft je een brede waaier aan spelimpulsen en beweegtips waarmee je thuis makkelijk aan de slag kan. De workshop is gericht naar (groot)ouders met hun peuters (1,5 – 3 jaar).

Wanneer: zaterdag 22 september 2018 om 10 uur
Waar: jeugdcentrum Laekelinde, Lotstraat 8 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Inschrijven/info: CM – T 02 240 85 06 of www.cm.be/agenda of gezondheidsbevordering.smb@cm.be
de workshop is gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.

%d bloggers liken dit: