SINT-PIETERS-LEEUW: – Bell Tours bvba, Autocars en Reizen, vierde vandaag haar 65ste verjaardag. Hiervoor hadden ze al hun klanten uitgenodigd voor een hapje en drankje.


De aanwezigen konden genieten van BBQ, varken aan ’t spit, heel wat drankjes, een optreden, springkasteel,… en een kijkje nemen in de moderne en vernieuwde vloot van Bell Tours.
Men venam er ook hoe het herfst- en winterseizoen er voor de busmaatschappij uitziet en men kreeg zelfs een voorsmaakje van 2019.

2018-08-19_65-jaar_Bell-Tours_Sint-Pieters-Leeuw (23)Henri Rammant en Cathy Deschuytteneer van Bell Tours:
Ons 65 jarig bestaan mocht toch wel eens in de bloemetjes gezet worden. Dus hebben we een barbecue georganiseerd voor al onze klanten, medewerkers, leveranciers. Kortom iedereen die wou komen mocht komen. We zijn vandaag blij met de massale opkomst, het is leuk van al die mensen te zien.
We hebben zeer trouwe klanten, de meeste mensen komen al jaren bij ons er zijn er trouwens bij die mij nog hebben weten geboren worden.

Recent hebben we weer geïnvesteerd in zeer wat nieuwe wagens, we hebben een deel oude wagens ingeruild voor nieuwer materiaal om ook aan de lage emissiezones te kunnen voldoen. We hebben onze vloot ook iets ingekrimd om meer kwaliteit te kunnen geven en minder kwantiteit. Ons motto is en blijft; we willen niet de grootste zijn maar wel de beste!

2018-08-19_65-jaar_Bell-Tours_Sint-Pieters-Leeuw (17)We hebben nu ook een partnerschap met Casy uit Vlezenbeek en P&G events. We hebben sinds kort een ‘bustronomie in het leven geroepen. Dus wij doen daguitstappen en meerdaagse reizen waarbij de mensen volwaardige maaltijden aan boord van de bus krijgen en dat is dus in samenwerking met traiteur Casy die sinds drie jaar onder een nieuw management zijn van Davy en Katrijn en die mensen hebben ons heel sterk voorruit geholpen. Ook mede dankzij hen konden we vandaag dit evenement verwezelijken. ”

Deze diashow vereist JavaScript.


Meer info: www.belltours.be

One comment

  1. Het was gewoon Top vandaag lekker eten tof muziek plezierige namiddag met Mike Grondy Proficiat !!!! We reizen graag met Bell tours en hopen dit nog veel te kunnen doen … Ik wens julie zekers alle succes toe en proficiat aan jullie chauffeurs die het super doen .Tot Vrijdag ….Maastricht

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: