2018-07-16-parkgids_Gaasbeek-GroenenbergVLEZENBEEK / GAASBEEK: – De kasteelparken van Gaasbeek en Groenenberg liggen tegenover elkaar, maar zijn allerminst elkaars spiegelbeeld. Ieder park herbergt bijzondere pareltjes van natuur en cultuur.
Je leest er alles over in de gloednieuwe gratis parkgids.
Af te halen aan de balie van het kasteel of via www.kasteelvangaasbeek.be/media/files/parkenboekje-nl-f.pdf

Het parkenboekje is een gratis en zeer toegankelijke gids doorheen de prachtige parken van Gaasbeek en Groenenberg. Tegenover elkaar gelegen zijn ze allerminst elkaars spiegelbeeld. Ieder park herbergt bijzondere pareltjes op het vlak van natuur en cultuur. Met dit boekje kan je deze ontdekken op je eigen ritme.

De parkgids bevat een kaartje van beide parken alsook interessante en leuke weetjes, gestoffeerd met prachtige foto’s, die verbonden zijn aan vier thema’s:
1.Allemaal beestjes
2.Verdwenen schatten
3.Bossen en bomen
4.Stenen ambities

2017-09-10-Duitse-bunker_Groenenberg_09Van ijskelders, over verdwenen namaakgrotten, tot bosvlinders en sterrenbossen, je komt het allemaal te weten in deze gloednieuwe parkgids!

Samenwerking van Kasteel van Gaasbeek, Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en Agentschap voor Natuur en Bos (ANB).

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder