2018-07-04-politiehuis-HalleZENNEVALLEI: – De voormalige rijkswachtkazerne aan de Fabriekstraat in Halle wordt omgevormd tot een volwaardig politiehuis voor de politiezone Zennevallei. Dat politiehuis moet de infrastructuur bieden om excellente politiezorg te leveren met een focus op gemeenschapsgericht werken.

Het nieuwe politiehuis zal dienst doen als operationeel kwartier. De interventieploegen, de recherche, de wijkagenten, de inspecteurs en de jeugdafdeling worden in dit gebouw gehuisvest, alsook een schietstand en een cellencomplex.

De administratieve diensten van de politiezone blijven op de site te Sint-Pieters-Leeuw.

Voor de realisatie van dit politiehuis zal het bestaande gebouw volledig gestript worden, aangevuld met een volledige nieuwbouw aan de achterzijde.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: