2018-07-08-affiche-vlaanderen-feestSINT-PIETERS-LEEUW: – In Sint-Pieters-Leeuw vieren we de Vlaamse feestdag al op zondag 8 juli 2018.
Het gemeentebestuur nodigt je graag uit voor de academische zitting in het gemeentehuis om 11 uur.
In het Colomapark kan je vanaf 14 uur genieten van spetterende concerten die gratis toegankelijk zijn. De kids kunnen zich dit jaar uitleven op de hits van De Helden! Gezellig bijpraten bij een frisse pint en een lekkere maaltijd uit één van de vele foodtrucks? Het kan allemaal!

Programma:
– 11 uur: Academische zitting in de raadzaal van het gemeentehuis.
– Vanaf 13 uur kan je doorlopend iets eten en drinken aan de foodtrucks.
Voor de kinderen zal er een heuse grimecaravaan staan. Laat je onder handen nemen door de kappers en grimeurs. Tattoëerders zetten je heuse glittertattoos.
– 14 uur: De helden is een populair kinderprogramma op Ketnet. En deze zomer belooft hun heldenverhaal nog straffer te worden! Onder het motto ‘Tsjik tsjak vollenbak’ stuurt Ketnet het viertal op een avontuurlijke talentenjacht boordevol muziek, dans, adembenemende actie en bakken humor.
– 15 uur: Buurman bracht sinds 2008 drie albums uit (‘Rocky Komt Altijd Terug’, ‘Mount Everest’, ‘De Kus In Ruil Voor Een Koninkrijk’) en scoorde radiohits met ‘London Stansted’, ‘God, Ik en Marjon’, ‘Zoals Koffie Hoort Bij Opstaan’, … De band was in 2015 de centrale gast van de Nekka-Nacht in een bomvolle Lotto Arena.
– 17 uur: Trio BLUF is een akoestische coverband die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag.

Win een jaar vol rozen
Flaneer in de rozentuin en poseer met onze Venitianen. We verstopten via augmented reality enkele virtuele vragen in de rozentuin. Breng je smartphone mee, los ze op en win een jaar lang rozen!

%d bloggers liken dit: