2016-06-03-vogelzangbeek-VlezeANDERLECHT / VLEZENBEEK: – Wandeling door de valleien van de Vleze en de Zuun: landschap en water. Een samenwerking van Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden met CCN Vogelzang CBN en Coördinatie Zenne.

Afspraak op zaterdag 16 juni 2018 om 9.00u aan de ingang van de kerkhof van Anderlecht (Sint-Janskruidlaan, naast metro Eddy Merckx).
Carpooling tot Vlezenbeek en terug in Anderlecht om 12.30u.
We vertrekken van de O-L-V-kerk van Vlezenbeek (Dorp 42 – 1602 Vlezenbeek) en volgen korte tijd de vallei van de Vleze richting Sobbroek. We wandelen via een holle weg over de kam tussen Vlezenbeek en Leeuw om de vallei van de Zuun in te duiken en een blik op de hermeandering en saneringswerken van de Zuunbeek te werpen.
Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven via: www.coordinatiezenne.be/nl/contact.php

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.