RSS

agenda: 36ste aardbeienjogging op nieuw parcours

05 Jun

2018-06-10-flyer_36ste-aardbeienjoggingVLEZENBEEK: – De 36 ste aardbeienjogging in Vlezenbeek gooit het over een andere boeg. De datum van de organisatie blijft op vaderdag, dit jaar zondag 10 juni 2018, maar de startplaats verhuist naar de Vlezenbeeklaan ter hoogte van het Gemeenteplein en de inschrijvingen vinden plaats in de Merselborre, Schaliestraat 2.

Ook de omloop wordt aangepast. De jeugdjoggings worden iets langer, respectievelijk 650 en 1300 meter. Deze van de 7, 14 en 21 kilometer moeten niet meer naar het Vagevuur, een lastige eerste kilometer. De lopers zullen deze klim iets later voor de kiezen krijgen en langs de Laudinnestraat naar de Papenweg geleid worden. Dit is meer landelijk en afwisselend. De grote wegen worden zo veel als mogelijk vermeden.

Vanaf dit eerste plateau gaat het langzaam naar de Hoge Bossen op het vertrouwde parcours. Aan de Vijfhoek, nu een rond punt, wordt de Appelboomstraat ingeslagen om langs de Obbeekstraat naar de terreinen van SK Vlezenbeek te lopen. Deze terreinen zijn momenteel afgegraven en werden in de andere richting gelegd. De afwerking is bezig.

2016-06-12-aardbeienjogging_Vlezenbeek (34)

Na een blik te hebben geworpen op dit grondverzet wordt richting Inkendaal, het revalidatie- ziekenhuis, gelopen om aan het ronde punt op de Postweg te komen. Daar begint de finale want het gaat weer bergop tot aan Machines Demesmaeker (ex. Van Tassel) om af te dalen naar de Borrestraat. Voor de laatste honderden meters bewaren we de nijdige klim van de Schreinstraat, in plaats van de kerkberg, om te eindigen langs het Klokkeveld (nieuwe wijk) en te sprinten in de Schaliestraat om aan te komen ter hoogte van Ontmoetingscentrum Merselborre.

De inschrijvingen starten om 13 uur en bedragen 6 euro voor +12 en 3 euro voor -12. Er is tijdsopname voor de 7,14 en 21 km en aardbeien voor iedere deelnemer.
Meer info: www.aardbeienjogging.be

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op juni 5, 2018 in agenda, Sint-Pieters-Leeuw, sport

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: