SINT-PIETERS-LEEUW: – Na een spetterende eerste editie, vond afgelopen zondag, 20 mei, de tweede editie van het Leeuws Jeugdsportival voor de Leeuwe jeugdverenigingen plaats. Dat het opnieuw een dag vol amusement en avontuur was, kunnen alle 250 aanwezigen bevestigen.


Na het eerste Leeuws Jeugdsportival in september 2017, werd al snel duidelijk dit succesvolle concept een opvolger verdiende. Ook dit jaar besloot de Jeugdraad om het heft in eigen handen te nemen en het Leeuws Jeugdsportival op poten te zetten.

Tijdens deze dag vol sport en spel konden de aanwezigen kiezen uit een ruim
assortiment aan activiteiten. Van klassiekers zoals volleybal en badminton tot kubb en zaklopen. De echte durvers konden zich zelfs wagen aan een afdaling op de kabelbaan, een tocht op een vlot of een ritje op de rodeostier. Kortom voor ieder wat wils! Ondanks de enorme variatie aan activiteiten, hadden ze toch één ding gemeen: plezier! Het gelach was dan ook van ver te horen.

Lennert Van Bellingen, Voorzitter Jeugdraad:”Een dag als deze valt natuurlijk niet zomaar uit de lucht. Via deze weg wil de Jeugdraad graag alle vrijwilligers bedanken! Alsook de gemeente voor het vertrouwen en de hulp waar nodig. Wij hopen jullie alvast volgend jaar terug te zien!

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: