FB_IMG_1526037741657SINT-PIETERS-LEEUW: – 4 studenten lichamelijk opvoeding van Odisee campus parnas, Maarten Carremans, Nils Vannerom, Dries Caignau, Stan Tielemans en Daan Dehandschutter  organiseren op zaterdag 19 mei 2018 de eerste “SPL-CUP” aan Zonnig Leven.

Maarten Carremans: “Ik woon zelf in Sint-Pieters-Leeuw en organiseer samen met 4 andere studenten een sportevenent. De eerste ‘SPL-CUP’ te Zonnig-Leven. Het sportevenement voor jong en iets minder jong. Voetbalvaardigheden zijn geen vereiste, aarzel dus zeker niet om je nog in te schrijven voor deze dag die gegarandeerd voor plezier zal zorgen!.

We voorzien een hele dag aan variaties van voetbal met als hoogtepunten levende kickervoetbal, bumperball en tal van andere leuke activiteiten!
Voor wie? Alle mannen en vrouwen vanaf 15 jaar.
Inschrijven doe je in ploegen van minimum 5, maximum 7 personen.
Inschrijven kan via mail: goalz.events@hotmail.com
Kostprijs? 10 euro per persoon.
Waar? Domein ‘Zonnig Leven’ te Sint-Pieters-Leeuw.
Wanneer? 19 mei 2018 vanaf 09u00.
Meerdere randactiviteiten zoals BBQ, drinks en muziek.

%d bloggers liken dit: