RSS

Russisch WK-lied voorgesteld tijdens Zuun Swingt

30 Apr

ZUUN: -De schlagerparade “Zuun Swingt” kreeg dit weekend de primeur om de Nederlandstalige versie van het Russische WK-lied dat de Pitaboys samen met Bart Anneessens Cops maakten in opdracht van Gazprom te aanhoren.
2018-04-30-hymne-WK_bart-en-pitta
De Russische versie van het nummer wordt op 14 mei in Rusland voorgesteld als een van de WK-liederen van het gastland.

Bart werkte voorheen reeds samen met De Pitaboys voor de Vlaamse single “Zwaaien met die handen” en zo kwamen De Pitaboys met dit idee naar Bart, die de nodige relaties heeft in Rusland en zo geschiedde. Bart heeft een zeer goede relatie met Gazprom, en via zijn persoonlijke band met de CEO heeft hij hiervoor groen licht kunnen krijgen bij de Russische voetbalbond.

 
Reacties staat uit voor Russisch WK-lied voorgesteld tijdens Zuun Swingt

Geplaatst door op april 30, 2018 in actualitiet, muziek, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: