BELGIË: – Belgen winnen eerste prijs showstuk en Gebladerde koeken op Internationale wedstrijd UIBC voor jonge bakkers in Valencia.
2018-04-15-bakkers
Berre Ceupens (Kogeka Geel) en Jorne Lauwers (ter Groene  Poorte) hebben ons land vertegenwoordigd op de “47ste internationale UIBC wedstrijd voor jonge bakkers 2018″ in Valencia.Ze wonnen er de prijs voor showstuk en Gebladerde koeken.


Berre, Belgisch kampioen Aspirant Baker en Jorne 2de plaats Belgisch kampioenschap Aspirant Baker hebben er onder begeleiding van hun coach en het team Aspirant Baker met oa.Guido Devillé deze Internationale wedstrijd uitgevoerd. Berre wint eerste prijs gerezen bladerdeeg en Jorne wint de eerste prijs showstuk.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.