VLEZENBEEK: – Zaterdagavond organiseerde vzw De Vrede voor een tweede maal een concert met The Magical Shadows omdat velen bij het eerste concert geen tickets meer konden bemachtigen. In een overvolle zaal genoten 250 aanwezigen van dit super optreden.
2018-03-17-Magical Shadows (16)
Dolf Hana de bezieler van deze groep en zijn kompanen deden de sixties herleven met hoofdzakelijk muziek van de Shadows.
Zanger alias Sir Cliff Richard vervolledigde de band en de sfeer zat er goed in.

Deze diashow vereist JavaScript.

5 comments

  1. Inderdaad, 2X full house. Dank aan alle medewerkers en aan de aanwezigen voor hun enthousiasme. De band was fantastisch !

  2. Het was een voorrecht om zo’n concert te spelen voor een geweldig publiek in een prachtzaal met een perfecte organisatie van De Vrede.
    Dank voor de magnifieke foto’s en deze fijne berichtgeving.

  3. Genoten van deze mooie muzikale avond,een ritme gitarist die bijna niet stil kon blijven staan en zich allicht terug in zijn jeugdjaren voelde,een slagvaste drummer spelende in het juiste tempo alsof het allemaal van zelf gaat,een solo gitarist die ik nog niet kende met een prachtige Fender guitar en Vox versterker waar de gitaarklank zo helder doorkwam dat ik het op dit ogenblik nog steeds beleef in mijn gehoor,en dan nog de leider van de band Dolf Hana de bassist die de grondtonen van muziek beheerst als geen ander en ook nog met een vleugje humor het geheel aan elkaar weet te praten.
    Proficiat aan de muzikanten ,de mannen van het geluid,en de organisatie.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: