HALLE – Jurgen en Sassa het nieuwe prinsenpaar Carnaval Halle 2018.


Jurgen Christiaens en Vanessa Harnie, is het nieuwe prinsenpaar dat dit jaar de scepter zal zwaaien over carnaval Halle, en de stad Halle zal vertegenwoordigen op buitenstedelijke carnavalsvieringen.
Maar wie is Jurgen en Sassa?
Jurgen Christiaens is 38 jaar en werd geboren in Asse. Vanessa ‘Sassa’ Harnie werd 37 jaar en werd geboren in Halle, Vanessa is de dochter van Louis Harnie, in Halle beter bekend als Lowee den oeillenbuur, (kolenhandelaar). Het koppel leerde elkaar kennen ongeveer 6 jaar geleden en gaan door het leven als samengesteld gezin.
Met 4 schatjes van kinderen (3 meisjes en een jongen) Kiara, Jafna, Jirki en Kynai,
Vanessa werkt bij de klachtendienst van electroketen Vanden Borre, terwijl Jurgen op de dienst patrimonium van de gemeente Beersel werkt.

Vanessa kreeg, zoals alle Hallenaren de carnavalmicrobe al heel jong te pakken en mocht ze al heel jong mee opstappen met ‘De Boerkes’ en daarna met Mastellekes en de Fleerefluiters,
Door naar Halle te verhuizen en in contact te komen met het Halse carnavalsleven kon het niet lang duren of ook Jurgen kreeg de smaak te pakken, en engageerde het koppel zich in de vriendenkring’Wemmetgat’, een klein groepje vrienden met een hart voor carnaval, maar weinig tijd voor engagementen.
Sassa en Jurgen hebben aan de verkiezingen deelgenomen omdat veel vrienden hun hebben kunnen overtuigen om het te wagen.Zelf hebben ze moeilijke jaren achter de rug, waardoor ze vonden dat het tijd werd om zelf eens het plezier op te zoeken, en zijn er voluit voor gegaan voor de prinsenverkiezing Prins en Prinses carnaval Halle 2018.
“Het is een echte droom die uitkomt” aldus Jurgen en Vanessa. En hebben er naast de titel vrienden voor het leven aan over gehouden.

Het nieuwe prinsenpaar zal tijdens deze drie dolle dagen van carnaval Halle bijgestaan worden door hofnar Peter Menten en hofnarcis Cindy van Oppem van de Mannen van de Met.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.