RSS

Team Flixie’s zamelde 5364 euro in

25 Dec

VLEZENBEEK: – In Wachtebeke overhandigde gisteren Team Flixie’s ter gelegenheid van “De Warmste Week” 5363 euro voor Debra, de vereniging voor patiëntjes met “een vlinderhuid” (epidermolysis Bulosa) zoals Felix Massaert heeft.
2017-12-24-teamflixie1
Ze organiseerden hiervoor op 10 december een pop-up café en winkeltje en ondanks de sneeuw van die dag kwamen veel mensen hun steun betuigen en een hapje eten en drinken of een kerst cadeautje kopen. Alles was zelf gemaakt en heel wat familie en vrienden hadden taarten en koekjes gebakken. Met het mooie resultaat van 5364 euro tot gevolg voor Debra Belgium.

Meer info: www.debra-belgium.org/nl

 
Reacties staat uit voor Team Flixie’s zamelde 5364 euro in

Geplaatst door op december 25, 2017 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: