2017-12-10-affiche-flixieVLEZENBEEK: – Team Flixie organiseert ter gelegenheid van “de warmste week” op zondag 10 december 2017 van 10.00 tot 18.00 uur “Flixie’s POP-UP” ten voordele van Debra, de vereniging voor patiëntjes met “een vlinderhuid” (epidermolysis Bulosa) zoals Felix Massaert heeft.

Het wordt een pop-up café met een hapje en een tapje, een taart en een wenskaartje. Dit alles op een unieke locatie, zijnde de vroegere beenhouwerij De Dobbeleer, Dorp 23 te Vlezenbeek.

Marc Moonens: “Flixie, of Felix Massaert, is mijn fantastische en flinke kleinzoon. Zijn vlinderhuidaandoening nemen we er sinds zijn geboorte bij en dat zal altijd zo blijven.

Een vlinderhuid is immers een genetische aandoening. Daar kan je niet op ingrijpen. Vandaar dat we hem nog vele jaren met de beste zorgen willen omringen. Helemaal weg gaan zal het niet, maar hopelijk zal hij er met ouder worden minder last van hebben.

Bij Debra vinden we informatie en steun, en families die hetzelfde meemaken als wij. Dat helpt ons om hem de beste zorgen te geven.
Daarom willen we via De Warmste Week voor dat goede doel mee helpen geld in te zamelen.”
Meer info: www.debra-belgium.org/nl

Zie ook: http://dewarmsteweek.stubru.be/acties/team-flixies-pop-up