PAJOTTENLAND: – Zeven ondernemers/producenten uit onze regio mogen zich voortaan‘ambassadeur van het Pajottenland en de Zennevallei’ noemen: brouwerij Angerik(Dilbeek), wijngoed Woestijn (Gooik), café Terlindenhof (Herne), wijndomein De Kluizen(Affligem), Pajot Begot (Roosdaal), de Smulhoeve (Liedekerke) en Esmola Koffie (Heikruis).
2017-11-13-Netwerkmoment oktober 2017 - ambassadeurs
Ze volgden een korte cursus over de streek die streekorganisatie Pajottenland+
organiseerde tijdens een netwerkmoment voor merkgebruikers bij hotel/restaurant Alsput in Halle.
Elke producent uit het Pajottenland en de Zennevallei die met het streekmerk aan de slag gaat volgt op een avond de minicursus over het Pajottenland en de Zennevallei”, vertelt coördinator Jos Huwaert van Pajottenland+. “Zo kunnen ze hun bezoekers vertellen waar de naam van de streek vandaan komt en wat die betekent. Verder verklaren we ook de intussen
bekende 3 B’s: Bruegel, (lambiek)bieren en het Belgisch trekpaard. Drie thema’s die uniek zijn voor onze regio. Ten slotte voegen we er ook nog een stukje geschiedenis aan toe
.” Op het einde van de avond ontvingen de kersverse ambassadeurs een bordje om aan de ingang van hun bedrijf op te hangen.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.
%d bloggers liken dit: