RSS

agenda: gratis proefles Wing Flow System – Martial Art

14 Nov

NEGENMANNEKE: – Volg een gratis proefles “Wing Flow System” – Martial Art in Negenmanneke.

2017-11-14-wingDavid Huygh: “Wing Flow System – Martial Art is een gevechtskunst waarbij op een extreem economische manier de kracht van de tegenstander tegen hem gebruikt wordt op een intelligente en zeer efficiënte manier. Een systeem welk toelaat om zich te kunnen verweren tegen fysiek sterkere tegenstanders.
Wat uniek is dat het hierdoor niet alleen voor mannen is maar ook ideaal voor vrouwen en kinderen (vanaf 15jaar) waarbij techniek, tactiek en strategie gecombineerd is zodat kracht geneutraliseerd wordt.”
Naast de bestaande scholen en internationale stages in Italië, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Zwitserland en Thailand is deze krijgskunst nu eindelijk ook toegankelijk in België te Sint-Pieters-Leeuw.

Elke maandag van 19:30 tem 21:30 in de sportzaal van de St-Stevensschool te Sint-Pieters-Leeuw (Negenmanneke).
Gratis proefles (0473/93.79.85).
Meer info: www.wingflowsystem.com

 
Reacties staat uit voor agenda: gratis proefles Wing Flow System – Martial Art

Geplaatst door op november 14, 2017 in agenda, Negenmanneke, Sint-Pieters-Leeuw, sport

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: