NEGENMANNEKE: – Volg een gratis proefles “Wing Flow System” – Martial Art in Negenmanneke.

2017-11-14-wingDavid Huygh: “Wing Flow System – Martial Art is een gevechtskunst waarbij op een extreem economische manier de kracht van de tegenstander tegen hem gebruikt wordt op een intelligente en zeer efficiënte manier. Een systeem welk toelaat om zich te kunnen verweren tegen fysiek sterkere tegenstanders.
Wat uniek is dat het hierdoor niet alleen voor mannen is maar ook ideaal voor vrouwen en kinderen (vanaf 15jaar) waarbij techniek, tactiek en strategie gecombineerd is zodat kracht geneutraliseerd wordt.”
Naast de bestaande scholen en internationale stages in Italië, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Zwitserland en Thailand is deze krijgskunst nu eindelijk ook toegankelijk in België te Sint-Pieters-Leeuw.

Elke maandag van 19:30 tem 21:30 in de sportzaal van de St-Stevensschool te Sint-Pieters-Leeuw (Negenmanneke).
Gratis proefles (0473/93.79.85).
Meer info: www.wingflowsystem.com

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.