2017-11-10-affiche_Pigbag-ArmySINT-PIETERS-LEEUW: – vrijdag 10 november 2017 aan de vooravond van de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw organiseert CC Coloma om 20u30 een optreden van “Pigbag Army”

Pigbag staat voor een negentig minuten durende rollercoaster doorheen de muziek van de jaren ’90, van De La Soul tot The Red Hot Chili Peppers.
Met: Pascal Braeckman, Jan Van Eyken, Axl Peleman, Eline De Munck, Ron Reuman, Mc Six, Howie Dunham aka Buzz, Roeland Vandemoortele.

Pigbag was de naam van de discobar van Pascal Braeckman uit de jaren tachtig.
Pascal is bekend van o.a. Tomtesterom, Beste Vrienden, Wauters vs. Waes, … en ondanks de vier seizoenen meestal voorzien van een rode korte broek. Een discobar die Pascal deze zomer nieuw leven inblaast, maar dan live!
Hiervoor roept hij de hulp in van goede vrienden Jan Van Eyken (De Kreuners) en Axl Peleman (zanger, bassist). Een vrouw mocht echter niet ontbreken. Pascals oog viel op duizendpoot Eline De Munck, een klok van een stem, waarmee hij in het verleden reeds fijn samenwerkte. Howie Dunham aka Buzz achter discobar Pigbag gaat de uitdaging aan om de live-band in de juiste richting te dirigeren.

inkom 14 euro
Gemeentelijke loods – Topstraat 11 te Sint-Pieters-Leeuw

Bestel kaarten via: CC Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be
Tickets kunnen on-line aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma.