VLEZENBEEK: – Op woensdag 25 oktober 2017 organiseert de jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw een lezing “Meer dan coke” en een infosessie “verslavende middelen” in de Merselborre.


Lezing: meer dan coke (+16j) om 19.00 uur

Meer dan drie jaar lang ruilde Benjamin Feys (27) zijn ouderlijk huis te Wevelgem in voor een cel in de San Pedro gevangenis in Bolivië. Tijdens deze lezing spreekt hij over zijn innerlijke strijd tijdens zijn gevangenschap en neemt hij het publiek mee langs het hobbelige parcours van vermoorde celgenoten, liefdevolle momenten met zijn vriendin Elisabeth en de online ondernemingen tijdens het gevangenschap. In een mix van harde realiteit en humor brengt Benjamin zijn lezing in de nasleep van het boek “Meer dan coke” dat hij met journaliste Hilde Sabbe schreef.
Ingang: 5 euro

Tussen de lezing en infosessie wordt u een drankje aangeboden.

infosessie: verslavende middelen (+16j) om 20u45
In samenwerking met politie Zennevallei organiseert de jeugddienst een infosessie over verslavende middelen. Een inspecteur zal uitleg geven over de verschillende soorten drugs, symptomen die wijzen op druggebruik en hoe je als (groot)ouder of hulpverlener kan reageren.
Ingang: gratis

U kan de lezing en/of de infosessie volgen.
Info en reservatie: jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be of 02 370 28 80